SS20 favoritter: Balmain

SS20 favoritter: Balmain

Jeg synes altid lige, at jeg skal vænne mig til de nye looks hver sæson. Lidt ligesom, når man lige skal høre en ny sang et par gange, før man virkelig elsker den.. Kender I det? Men nu har jeg kigget billederne fra Balmain Spring 2020 igennem flere gange og er blevet ret vild med kollektionen! Jeg har fundet lidt tøj i samme stil, som jeg har lavet en kollage med herunder med links til de forskellige ting.

Paillettop fra Vila | Pailletop fra Gina Tricot | Pink satintop fra Pretty Little Thing | Habitjakke fra Topshop |
Plisseret nederdel fra Vila | Prikket top fra Miss Selfridge | Jeans fra H&M | Pink jakke fra ASOS | T-shirt fra H&M | Stiletter fra boohoo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SS20 favoritter: Balmain